پاورپوینت مخاطرات بهداشتی گوشت و فراورده های گوشتی -70 اسلاید
قسمتی از اسلایدها علوم بهداشتی جدید به طور کلی با دستورات مذهبی تطابق دارد. شواهدی وجود دارد که از حدود 1400 سال قبل خطرات آلودگی های انگلی تریشینلوز و سیستی سرکوز سلولوزه که از طریق گوشت خوک منتقل می شود شناخته شده بود. مراحل تهیه و نگهداری گوشت به نحوی است که همواره امکان آلودگی آن و انتقال عفونت به مصرفکنندگان وجود دارد. درنتیجه گوشت هم به طور اولیه از راه آلودگی و عفونت دام زنده و هم به طور ثانویه از طریق تماس با محتویات دستگاه گوارش، خاک، آب آلوده، دست افراد، ظروف، وسایل حمل و نقل و… به عوامل بیماریزا آلوده میشود. پوست و پشم دام های کشتاری یکی از مهمترين منابع آلودگي لاشه هستند. زیرا طی حیات دام، در تماس مستقیم با خاك و مدفوع هستند. باکتری باكتريها ميكروارگانيسمهاي ريز و تك سلولي هستند كه به طور وسيعي در طبيعت پخش شدهاند. این میکروارگانیسمها كروي، ميلهاي و یا مارپيچي شكل هستند. باکتریها خيلي سختتر از كپكها و مخمرها از بين ميروند و عامل اكثر موارد فساد مواد غذايي هست …