رژيم غذايی مناسب افراد دچار آسيب نخاعی

رژيم غذايی مناسب افراد دچار آسيب نخاعی


ضايعه نخاعی باعث تغييرات ناگهانی در نيازهای تغذيه ای بيمار مثل : افزايش نياز به انرژی ،پروتئين،ويتامين ها ومواد معدنی می شود. نيازهای تغذيه در مرحله حاد که 3 -4هفته اول بعد از ضايعه نخاعی را شامل میشود، اهميت دارند.حمايت تغذيه از بيماران دچارضايعه نخاعی، ضروری است و در دو مرحله حاد و مزمن مورد توجه قرار می گيرد .هر يک ساعت تاخير در تغذيه بيمار، باعث بازخوردمنفی به حمايتهای درمانی و مراقبتی میشود. در بيمارانی که به ونتيلاتور وصل هستند،عدم تامين انرژی کافی، باعث افزايش وابستگی بيمار به دستگاه تنفس مصنوعی می شود. بيماراندرمعرض خطر کاهش وزن و افزايش وزن قرار دارند.از طرفی دادن کالری اضافه ، باعث وارد شدن فشار زياد به قلب،کبد و کليهها می شود. عدم توجه به وضعيت تغذيه بيماربعد از 2 -3هفته، منجر به از دست رفتن 30درصد توده عضلانی بدن میشود و بيمار را در معرض خطر مرگ قرارمی دهد. این فایل در قالب pdf و در 5 صفحه تهیه و تنظیم گردیده و شامل تمامی نکات و مطالب مهم در مورد تغذیه بیماران با ضایعه نخاعی می باشد و به پرستاران محترم بخش ICU کمک می کند تا پلن مناسبی برای تغذیه بیماران با ضایعه نخاعی تهی …

دیدگاهی بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *