پاورپوینت عمل آوري خوراك

پاورپوینت عمل آوري خوراك


                نوع فایل power point قابل ویرایش 55 اسلاید   قسمتی از اسلایدها: اهداف عمل آوري خوراك : 1- افزايش ميزان سود دهي   – كاهش هزينه ها از طريق بهبود كارايي استفاده خوراك   – بهبود توليد به دليل استفاده بهتر از مواد خوراكي   – افزايش مصرف خوراك 2- تغيير اندازه  خوراك ( (particle size   -مصرف راحتتر خوراك    – پلت كردن (pelleting)    – مكعبي كردن (cubing)    – كاهش ذرات ريز ، كاهش انتخاب ، بهبود كارايي جابجايي خوراك    – قابليت هضم بهتر   فهرست مطالب و اسلایدها بهبود خوشخوراكي تغيير در ميزان خوشخوراكي ( پذيرش ) و بهبود مصرف خوراك تغيير در محتويات مواد مغذي : روشهاي عمل آوري علوفه خرد كردن shreding خشك كردن پلت كردن آمونياكي كردن عمل آوري فضولات حيواني نگهداري جهت سم زداییdetoxify) ) یا جدا سازی اقلام نامطلوب بهبود مکانیزاسیون : روش عمل آوری مرطوب wet)) 2-طبقه بندی بر اساس تیمار حرارتی 3. طبقه بندی بر اساس مواد شیمیای مورد استفاده در …

دیدگاهی بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *