تحقیق تـاريـخ پـيدايـش HACCP
دانـلـود تـحقیـق بـا عـنـوان تـاريـخ پـيدايـش HACCP، بخشی از متـنِ ایـن تـحقیـق : معرفي (INTRODUCTION) تـاريـخچه پـيدايـش HACCP 1959 شركت پيلسبري (PILLSBURY) مفهوم HACCP را براي ناسا ابداع كرد.1971 مفهوم HACCP در ايالات متحده آمريكا ارائه شد.1980 سازمان بهداشت جهاني و سازمان ICMSF در مورد HACCP گزارش مي دهند.1983 بخش اروپائي سازمان بهداشت جهانيHACCP را به عنوان يك ابزاركارآمد براي مواد غذائيتوصيه ميكند.1985سازمان NRC در ايالات متحده آمريكا HACCP را توصيه مي نمايد.1988 كتاب سازمان ICMSF در مورد HACCP انتشار مي يابد.1991 گنجانيدن ضوابط HACCP در كدكس1993 الي 1995 برگزاري جلسات مشاوره توسط سازمان بهداشت جهاني و سازمان خواروبار و كشاورزي1997 كد كس مستندات تجديدنظر شده را منتشر مي كند.1998 سازمان بهداشت جهاني و سازمان خوارو بار و كشاورزي راهنمايي براي ارزيابي نظارتي HACCP تهيه ميكنند.اداره ملي هوانوردي و فضاNASA: National Aeronoutics and Space AdminisTration انجمن بين المللي مشخصات ميكروبيولوژيكي غذاICMSF : International Dairy Federation CODEX : Codex Alimentarius Commission on …