تحقيق در مورد شیر

تحقيق در مورد شیر


55 صفحه word |فونت tahoma سايز 12| قابل اجرا در آفيس 2010 و نسخه هاي جديدتر|قابل ويرايش و آماده چاپ بخشي از تحقيق ترکیبات شیر ارزش غذایی اجزای ترکیبی شیر و عوارض ناشی از کمبود هر یک در بدن شیر تنها ماده شناخته شده در طبیعت است که می تواند نیازهای بدن را بطور متعادل تامین نماید . عمده ترین ویژگی شیر و وجه تمایز آن نسبت به سایر مواد غذایی ، ترکیب پروتئینی و املاح موجود در آن نظیر کلسیم و فسفر است .   پروتئین شیر مواد پروتئینی بعد از آب قسمت عمده بافت های نرم و 18 درصد وزن بدن را تشکیل می دهد . پروتئین ها مسئول ساخت ، نگهداشت و ترمیم بافت های بدن هستند وباید همیشه به مقدار لازم در رژیم غذایی استفاده شوند . پروتئینی که غذا به بدن انسان می رساند ، در سیستم گوارشی و کبد به ترکیبات ساده تری شکسته و جذب سلول ها می شود . پروتئین ها ملکول های درشتی هستند که از واحد های کوچکتری به نام اسید آمینه ساخته شده اند . تاکنون 20 اسید آمینه شناخته شده که 18 نوع آن در شیر موجود است .از نظر علم تغذیه 8 نوع اسید آمینه از مجموع بیست گانه آن ، از اسید آمینه های ضروری بدن است ، یعنی بدن انسان قادر به ساخت …

دیدگاهی بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *