تحقیق اثرات تغذیه بر ترکیب شیر.DOC

تحقیق اثرات تغذیه بر ترکیب شیر.DOC


تعداد صفحات : 16 صفحه اثرات تغذیه بر ترکیب شیرچکیده:اثرات تغذیه بر ترکیب شیر:مرور 25 ساله بر گزارش تحقیقات در ژورنالهای علمی گاوداریهای شیرییک شماره اصلی پیشرفته علمی که در 25 سال گذشته در تصمیم گیری فرصت طلبانه و محدویت ها در تغییر دادن ترکیبات شیر از میان دستکاری تغذیه ای ،دریافت شده است. زیرا حساسیت زیاد چربی شیر به دستکاری تغذیه ای نسبت به هر یک از پروتئین یا لاکتوز و کنترل تغذیه ای در مقدار پروتئین و ترکیب اسید چرب بسیار مورد توجه واقع شده است.اطلاعات جدید در محصولات زنجیره ای شکمبه ای در ایزومرهای ترانس اسیدهای چرب با تنزل چربی شیر استخراج شد. طبق این نتیجه جستجوی اسید چرب بیوهیدروژنی ، شدید شد. تفکر جدید در منشاء ایزومرهای ترانس اسید چرب ناشی شده از بیو هیدروژنی شکمبه ای و چگونگی تغییرات این ایزومرها بوسیله اعمال آنزیم های پستانی به ثمر نشست. این کشف در اسید لینولئیک مزدوج(CLA) به اندازه یک ضد سرطان قوی همچنین به کار زیاد در بالا بردن غلظت در شیر از میان دستکاری تغذیه ای و کشف اثرات فیزیولوژی ، مخصوصاً ایزومرهای اسید لینولئیک مزدوج (CLA) منجر شد. نگهداری نوین چربیها در سالهای اخ …

دیدگاهی بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *