پاورپوینت کامل و جامع با عنوان بررسی گیاه شبدر و خواص و ویژگی های آن در 17 اسلاید

پاورپوینت کامل و جامع با عنوان بررسی گیاه شبدر و خواص و ویژگی های آن در 17 اسلاید


                شَبدَر (نام علمی: Trifolium ) جزء مهم‌ترین گیاهان علوفه‌ای خانواده لگومینز (Leguminous) در مناطق معتدل و مرطوب است که از نظر علوفه‌ای و مرتعی دارای ارزش بسیار زیادی است و در تغذیه دام‌ها نقش بسزایی دارند. شبدرها گیاهی سه برگچه‌ای اند و به همین خاطر اسم علمی آنها از دو کلمه لاتین “Tria” به معنی سه و “Folia” به معنی سه بر گچه‌ای گرفته شده‌است. تعداد گونه‌های شبدر در دنیا حدود ۳۰۰ گونه ذکر شده که از این تعداد ۲۵ گونه از نظر کشاورزی مهم است که از این تعداد فقط ۹ گونه آنها از جمله شبدر زیر زمینی به صورت تجارتی کشت می‌شوند.   فهرست مطالب: تعریف شبدر تعداد گونه‌ های شبدر انواع شبدر در ایران خصوصیات کلی شبدرها تفاوت شبدرها با یونجه خصوصیات بذر شبدرها انواع بذر شبدرها خصوصیات تغذیه ‌ای شبدرها مواد ضد تغذیه ‌ای در شبدرها نفخ در اثر مصرف شبدرها خواص دارویی …

دیدگاهی بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *