مدل سازی محیط متخلخل و آنالیز حساسیت پارامترهای توزیع گاز MCP 1-در جعبه ها با میوه سیب(مقاله انگلیسی+ترجمه فارسی در 18صفحه ورد+45اسلاید پاورپوینت)

مدل سازی محیط متخلخل و آنالیز حساسیت پارامترهای توزیع گاز MCP 1-در جعبه ها با میوه سیب(مقاله انگلیسی+ترجمه فارسی در 18صفحه ورد+45اسلاید پاورپوینت)


یک مقاله از مجله معتبر الزیویر 2013به همراه فایل ترجمه شده فارسی در ورد و فایل پاورپوینت و قابل ویرایش که برای ارایه در سمینار ارشد و دکتری آماده می باشد. یک مدل متخلخل با حجم متوسط بر اساس میانگین حجم معادلات مومنتوم و گاز 1-MCP در هوا و محصول تولید شده است. مدل پیشنهادی با داده های تجربی و مدل معتبر CFD مقايسه شد. میدان سرعت در داخل و اطراف توده به خوبی توسط مدل محیط متخلخل تولید شده است. پیش بینی های غلیظ سازی به طور متوسط 4 درصد و حداکثر 7 درصد بیش از میانگین مقادیر اندازه گیری شده بود. مدل محیط متخلخل همچنین با مدل مستقیم CFD مطابقت دارد. پارامترهای مدل نفوذ از طریق مطالعه حساسیت پارامترها شناسایی شدند. تخلخل، ضریب انتقال جرم پوست و سطح مخصوص به شدت روی شبیه سازی تاثیر می گذارد. بر این اساس ساده مدل پیشنهادی و برای سردخانه تجاری توصیه می شود. جعبه‌های فرض شده میوه به‌عنوان یک حوزه متخلخل متشکل از فاز مایع (مخلوط 1- MCP -هوا ) و یک‌فاز جامد (میوه سیب ) فرض شده است. …

دیدگاهی بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *