بروشور تغذیه و دیابت 3 ستونه

بروشور تغذیه و دیابت 3 ستونه


بروشور تغذیه و دیابت 3 ستونهفرمت فایل: ورد DOCXقابل تغییر و ویرایش2 صفحه آ43 ستونه قسمتی از متن:•    تغذیه و دیابتتغذیه سالم یکی از 5 گام اصلی برای مدیریت دیابت و کنترل قندخون می باشد. سازمان های بسیاری در جهان با توجه به عوامل زمینه ساز دیابت نوع یک و نوع دو، دستورالعمل های مراقبت تغذیه را تنظیم و منتشر می سازند که در ادامه به کلیات این مباحث می پردازیم. •    اصول تغذیه دیابتی•    » میزان مصرف پروتئینپروتئین ها باید حدود 20-10 درصد کالری روزانه شما را تأمین کنند. در مواردی که آسیب کلیه ناشی از دیابت وجود دارد ممکن است این مقدار کمتر شود.•    » میزان مصرف چربیمصرف چربیها نباید بیشتر از 30 درصد کالری روزانه شما باشد. در این میان مصرف چربیهای حیوانی باید کمتر از 10 درصد کالری روزانه را فراهم کند. •    » میزان مصرف کربوهیدراتبقیه کالری روزانه شما ( 60-50 درصد) از کربوهیدراتها بدست می آید. •    » میزان مصرف مواد قندیمصرف حساب شده مواد قندی از جمله …

دیدگاهی بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *