دانلود پاورپوینت پیشگیری از سرطان
Øمرگ و مير ناشی از بيماری های غير واگيراز مرگ و مير بيماری های واگير پِيشی گرفته است . Ø Øعادات غذايی به سرعت در حال تغيير است و فعاليت بدنی کاهش يافته است. Ø Øکشور ها با افزايش سن جمعيت مواجه هستند. بعد از بیماری های قلبی عروقی سرطان به عنوان دومین عامل مرگ ومیر در کشورهای توسعه یافته مطرح است. در صورت عدم کنترل در سال های آینده اولین عامل مرگ و میر خواهد بود. Øحدود 20 میلیون نفر در جهان مبتلا به سرطان هستند و پیش بینی می شود این رقم به 30 میلیون نفر در 20 سال آینده برسد. Øسالانه 7/1 میلیون نفر در جهان در اثر ابتلا به سرطان Øجان خود را از دست می دهند. Øعادات غذایی غلط علت 30 درصد کل سرطان ها در کشورهای غربی و حدود 20 درصد سرطان ها در کشور های در حال توسعه هستند. فهرست مطالب سرطان غذا و سرطان عوامل غذائی ضد سرطان مواد ضد سرطان عوامل غذایی چربی ها کربوهیدرات پروتئین گوشت قرمز لبنیات سبزی ها و میوه ها فیبر کلسیم فولات ویتامین cو e سلنیوم توصیه ها این فایل به صورت پاورپوین …