تحقیق در مورد قارچهای خوراکی
لینک دانلود و خرید پایین توضیحات دسته بندی : وورد نوع فایل : .docx ( قابل ويرايش و آماده پرينت ) تعداد صفحه : 39صفحه قسمتی از متن .docx : 1 مقدمه تاریخچه كشت و استفاده از قارچهای خوراكی در ایران و جهان با توجه به اسناد ومداركی كه در دسترس است تاریخ مصرف قارچهای خوراكی به عنوان غذا و دارو به زمانی بسیار دور برمیگردد بطوری كه حتی انسانهای نخستین از خواص ویژه قارچها اطلاع داشتند و گاهی به عنوان یك ماده توهمزا در فالگیریها از آن استفاده مینمودند، مردم كشورهای شرقی اولین كسانی بودند كه به استفاده از قارچ دست زده بطوری كه نوعی قارچ بنام اوریكولاریا برای اولین بار در حدود 600 سال قبل از میلاد و نوعی دیگر بنام فلامولینا و لوتیپس در چین كشت میشدهاند و همچنین نوعی دیگر از قارچهای آسیای شرقی بنام Lentinu edodes وvolvariella در حدود 2000 سال قبل در چین و ژاپن مورد استفاده قرار میگرفتند و تكنولوژی كشت این قارچها جزو هنرهای خیلی قدیمی و محرمانه این سرزمینها بوده است. وهمچن …