تحقیق در مورد قارچهای خوراکی

تحقیق در مورد قارچهای خوراکی

لینک دانلود و خرید پایین توضیحات دسته بندی : وورد نوع فایل :  .docx ( قابل ويرايش و آماده پرينت ) تعداد صفحه : 39صفحه  قسمتی از متن .docx :    ‏1 ‏مقدمه ‏تاریخچه كشت و استفاده از قارچهای خوراكی در ایران و جهان ‏با توجه به اسناد ومداركی كه در دسترس است تاریخ مصرف قارچهای خوراكی به عنوان غذا و دارو ‏به‏ زمانی بسیار دور برمی‏گردد بطوری كه حتی انسانهای نخستین از خواص ویژه قارچها اطلاع داشتند و گاهی به عنوان یك ماده توهم‏زا در فالگیریها از آن استفاده می‏نمودند، مردم كشورهای شرقی اولین كسانی بودند كه به استفاده از قارچ دست زده بطوری كه نوعی قارچ بنام اوریكولاریا برای اولین بار در حدود 600 سال قبل از میلاد و نوعی دیگر بنام فلامولینا و لوتیپس در چین كشت ‏می‏شده‏اند و همچنین نوعی دیگر از قارچهای آسیای شرقی بنام  Lentinu edodes  ‏وvolvariella ‏در حدود 2000 سال قبل در چین و ژاپن مورد استفاده قرار می‏گرفتند و تكنولوژی كشت این قارچها جزو هنرهای خیلی قدیمی و محرمانه این سرزمینها بوده است. وهمچن …

دیدگاهی بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *