فناوری های نوین در صنایع غذایی (استریلیزاسیون ، پرتودهی ، اوزون ، فراصوت)

فناوری های نوین در صنایع غذایی (استریلیزاسیون ، پرتودهی ، اوزون ، فراصوت)


سمینار کامل (پاورپوینت) فرمت ppt تعداد اسلاید 57     شرح سمینار : در این سمینار به بررسی کاربرد روش های نوین در تولید و نگهداری مواد غذایی که شامل روش های جدید استریلیزاسیون ، انواع روش های پرتودهی ، استفاده از اوزون و فراصوت همراه با شرح کامل و انواع روش ها و کاربرد آن در صنعت پرداخته می شود.   کلمات کلیدی : فناوری نوین , صنایع غذایی , استریلیزاسیون , پرتودهی , اشعه , اوزون , فراصوت , صنعت …

دیدگاهی بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *