پاورپوینت بررسی خواص رئولوژیکی شیر دام های اهلی با تکیه بر محصولات تخمیری ماست و پنیر

پاورپوینت بررسی خواص رئولوژیکی شیر دام های اهلی با تکیه بر محصولات تخمیری ماست و پنیر


              نوع فایل: power point قابل ویرایش 26 اسلاید   قسمتی از اسلایدها: رئولوژی :  علمی است که در آن به مطالعه تغییر شکل مواد یا جریان سیالات در اثر   اعمال نیرو می پردازد و خصوصیات غذاهای مایع و جامد را بیان می کند. اگر نيرو و  فشار به‌ كار رود  شکل اصلی ماده تغییر می کند(کشیده یا فشرده میشود).        اندازه گیری خصوصیات رئولوژیکی میتواند باعث بهبودکیفیت محصول  وپیش بینی خصوصیات  فیزیکی  محصول در حین فرآوری و بعد از فرآوری شود. تاثیر ترکیبات شیمیایی بر ویسکوزیته شیر: با افزایش انعقاد پروتئین و محتوی چربی ویسکوزیته افزایش پیدا می کند. تاثیر میزان چربی به اندازه کازئین نیست اگر چه میزان چربی و اندازه گلبول های چربی بر روی ویسکوزیته تاثیر می گذارد . هموژنازسیون باعث افزایش ویسکوزیته می شود. شیر بز از نظر توانایی تولید پنیر از گاو ضعیفتر است .                    …

دیدگاهی بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *