پاورپوینت بررسی مهمترین مشکلات و چالشهای تغذیه کشور

پاورپوینت بررسی مهمترین مشکلات و چالشهای تغذیه کشور


لینک دانلود و خرید پایین توضیحات دسته بندی : پاورپوینت نوع فایل : .ppt ( قابل ويرايش و آماده پرينت ) تعداد اسلاید : 19 اسلاید قسمتی از متن .ppt :         مهمترین مشکلات و چالشهای تغذیه کشور مقدمه برآوردها نشان مي‌دهد كه تا سال 2020 براي تامين نياز غذايي مردم بايستي ميزان توليد سالانه غلات 40% افزايش يابد. به‌عبارت ديگر بايداز 1/773ميليارد تن در سال 1993 به 5/2 ميليارد تن وحتی به چهار میلیارد تن در سال 2020 برسد تا جوابگوي افزايش جمعيت جهاني باشدو اين درحالي است كه بايد 85% افزايش توليد غلات در كشورهاي در حال توسعه اتفاق بيفتد محدودیت های کشورهای در حال توسعه 1- حاصلخيزي كم خاك 2- مقادير كم عناصر معدني قابل جذب در خاك 3-مديريت نامناسب تغذيه گياه 4- عدم دسترسي به ارقامي كه از توانايي خوبي در مقابله با كمبود عناصر و يا سميت آنها برخوردار باشند 5-محدوديت اراضي قابل كشت 6-محدوديت آب و كاهش روند رشد توليد محصولات كشاورزي در اهداف ملي تعيين شده در اسناد بالاسري، امنيت غذايي با امنيت ملي و توسعه ملي پيوند خورده‌است. اما به دليل وجود مشكلا …

دیدگاهی بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *