مقاله با موضوع درصد شکستگي برنج اصفهان در فرآيند سفیدکنی و رابطه آن با برخی خواص مکانيکي شلتوک

مقاله با موضوع درصد شکستگي برنج اصفهان در فرآيند سفیدکنی و رابطه آن با برخی خواص مکانيکي شلتوک


            لینک دانلود و خرید پایین توضیحات دسته بندی : وورد (word) نوع فایل : .doc ( قابل ويرايش و آماده پرينت ) تعداد صفحات : 13 صفحه قسمتی از متن .doc : درصد شکستگي برنج اصفهان در فرآيند سفیدکنی و رابطه آن با برخی خواص مکانيکي شلتوک چکيده       طي فرآيند تبديل شلتوک نيروهاي مختلفي به دانه برنج وارد ميشوند که ميتوانند موجب شکستگي آن گردند. با استفاده از خواص مکانيکي شلتوک ميتوان ميزان این شکستگي را پيشبيني کرد. در اين تحقيق رابطه میزان شکستگي سه رقم برنج رایج اصفهان (سازندگي، سرخه و نوگران) در دو نوع سفيدکن سايشي و اصطکاکي آزمایشگاهی و در چهار سطح رطوبتي با خواص مکانيکي  (نيروي شکست، تنش بيشينه خمشي، انرژي شکست و انرژي شکست ويژه) شلتوک طي بارگذاري خمش سه نقطهاي بررسي گرديد. آزمايشها به صورت فاکتوريل و در قالب طرح کاملاً تصادفي انجام شدند. نتايج نشان داد که در مقايسه ارقام رابطه معنیداری بين درصد برنج خرد و تمامی خواص مکانيکي وجود داشت؛ به طوری که با افزایش مقاومت خمشي درصد برنج خرد کاهش مییافت. البته ا …

دیدگاهی بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *