پاورپوینت درباره عمل آوري خوراك

پاورپوینت درباره عمل آوري خوراك


نوع فایل: پاورپوینت     تعداد اسلاید: 55 اسلاید               شرحی کوتاه: اهداف عمل آوري خوراك : 1- افزايش ميزان سود دهي   – كاهش هزينه ها از طريق بهبود كارايي استفاده خوراك   – بهبود توليد به دليل استفاده بهتر از مواد خوراكي   – افزايش مصرف خوراك 2- تغيير اندازه  خوراك ( (particle size   -مصرف راحتتر خوراك    – پلت كردن (pelleting)    – مكعبي كردن (cubing)    – كاهش ذرات ريز ، كاهش انتخاب ، بهبود كارايي جابجايي خوراك    – قابليت هضم بهتر  3- تغيير ميزان رطوبت   – ذخيره راحت تر   – بهبود خوشخوراكي   – افزايش قابليت هضم   – آماده سازي جهت عمل آوري يبشتري ( بخار دادن ، غلطك زدن ، پولكي كردن ) دو راه خارج كردن رطوبت :   – هوادهي با گرما   – هوادهي بدون گرما     …

دیدگاهی بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *