پاورپوینت نقش تغذیه در پیشگیری از سرطان -33 اسلاید
قسمتی از اسلایدها وضعيت سلامتی در جهان در حال گذر است مرگ و مير ناشی از بيماری های غير واگيراز مرگ و مير بيماری های واگير پِيشی گرفته است . عادات غذايی به سرعت در حال تغيير است و فعاليت بدنی کاهش يافته است. کشور ها با افزايش سن جمعيت مواجه هستند. مرگ و مير در جهان به تفکيک علت،سال 2001 بعد از بیماری های قلبی عروقی سرطان به عنوان دومین عامل مرگ ومیر در کشورهای توسعه یافته مطرح است. در صورت عدم کنترل در سال های آینده اولین عامل مرگ و میر خواهد بود. حدود 20 میلیون نفر در جهان مبتلا به سرطان هستند و پیش بینی می شود این رقم به 30 میلیون نفر در 20 سال آینده برسد. سالانه 7/1 میلیون نفر در جهان در اثر ابتلا به سرطان جان خود را از دست می دهند. عادات غذایی غلط علت 30 درصد کل سرطان ها در کشورهای غربی و حدود 20 درصد سرطان ها در کشور های در حال توسعه هستند. سرطان ها غالبا ناشی از تکثیر کنترل نشده بافت ها هستند. سرطان عمدتا در نتیجه قرار گرفتن فرد در معرض عوامل سرطان زا ایجاد می شود. شیوه زندگی ،استعمال دخانیات،رژیم غذایی و فعالیت بدن …