پاورپوینت درباره شیر

پاورپوینت درباره شیر


              لینک دانلود و خرید پایین توضیحات دسته بندی : پاورپوینت نوع فایل : .ppt ( قابل ويرايش و آماده پرينت ) تعداد اسلاید : 14 اسلاید قسمتی از متن .ppt : شیر شیر:  غذا، واکسن، دارو مصرف کافی و مستمر شیر موجب: 1 – افزایش رشد جسمی 2 – افزایش هوش 3 – سلامت لثه و دندان 4 – دیر پیر شدن و جلوگیری از پوکی استخوان 5 – تنظیم فشار خون و کاهش خطر سرطان کولون چه میزان شیر و فراورده ها بدلیل ویژگی هر یک، حداقل روزانه: شیر ۲ لیوان ماست ۱ لیوان پنیر ۴۰ گرم مصرف شیر در ایران تولید شیر ۶ میلیون تن در سال تولید سرانه ۹۰ کیلو در سال مصرف سرانه ۸۰ کیلو در سال حد مطلوب بیشتر از ٣٥٠ کیلو ارزش غذایی ترکیبات شیر مجموعه پروتیینی: ۱۸ اسید آمینه و شامل ۸ اسید آمینه ضروری چربی ها: هضم سریع و ایجاد انرژی و شامل اسید چرب ضروری لاکتوز: انرژی زا، موثر در جذب کلسیم، بدون ضرر برای بیماران دیابتیک املاح : غنی از کلسیم، فسفر، پتاسیم، منیزیم … ویتامین ها: دارای ویتامین های A – گ …

دیدگاهی بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *