پاورپوینت قندها و پیشگیری از پوسیدگی دندان ها

پاورپوینت قندها و پیشگیری از پوسیدگی دندان ها


فرمت فایل: پاورپوینت قابل ویرایش     تعداد اسلاید: 38   قسمتی از پاورپوینت :   پوسیدگی پوسیدگی دندانی تنها ومهم ترین بیماری دهانی است که به طور روزمره توسط دندانپزشکان درمان میشود فرایند فعال دوره های متناوب دمینرالیزاسیون و رمینرالیزاسیون توسط اسید قندها پیشرفت ضایعه از مینا به عاج :سرعت آهسته(3سال) پائین:سطح اکلوزال     DMF/dmf                     بالا:سطوح صاف +سطح اکل   الگوی مصرف NMESدر جمعیت  بعد ازاتمام جیره بندی  جنگ جهانی دوم:افزایش مصرف قند   امروزه:کاهش در مصرف شکر وافزایش مصرف NMESدر غذا های آماده   و فرآوری شده    قندها ،بخصوص ساکاروز مهم ترین علت اتیولوژیک تغذیه ای پوسیدگی هستند هم دفعات مصرف وهم کل قند مصرف شده در اتیولوژی پوسیدگی مهم است قندهاي مختلف از نظر قدرت پوسيدگي زايي با هم تفاوت دارند. مثلا ساکاروز قويترين قند از نظر پوسيدگي زايي و زايليتول بي ضررترين قند محسوب مي شود. …

دیدگاهی بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *