پاورپوینت رنگدانه های طبیعی و کاربرد آن در صنایع غذایی

پاورپوینت رنگدانه های طبیعی و کاربرد آن در صنایع غذایی


                نوع فایل: power point قابل ویرایش 46  اسلاید   قسمتی از اسلایدها: با افزایش سریع استفاده از رنگ های شیمیایی اثرات آنها بر مواد غذایی و سلامتی مصرف کنندگان مورد توجه قرار گرفت و این امر منجر به وضع قوانین زیادی در سراسر جهان در مورد استفاده از آنها شد به عنوان مثال در آمریکا استفاده مجاز از رنگ های سنتتیک از 700 به 7 مورد کاهش یافت. توسعه قابل توجه استفاده از رنگ ها و تجارت گسترده آنها از یک طرف و کاهش اعتماد مصرف کنندگان نسبت به صنایع غذایی به دلیل ترس از اثرات افزودنی ها بر سلامتی آنها از طرف دیگر به گسترش استفاده از رنگ های طبیعی در 25 سال اخیر منجر شده است. رنگ ها به طور گسترده ای در تمام طبیعت، در میوه ها، سبزی ها، دانه ها و ریشه ها وجود دارند ما در غذاهای روزانه مقادیر زیادی از رنگدانه ها به خصوص آنتوسیانین ها، کاروتنوئیدها و کلروفیل ها را مصرف میکنیم. جذب این مواد از طریق مواد غذایی فرآیندشده با رنگهای طبیعی حائز اهمیت است.   فهرست مطالب و اسلایدها: تاریخچه تعریف رنگدانه های طبیعی پیگمنت های تترابیرول …

دیدگاهی بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *