پاورپوینت درباره سلامت شير از توليد تا مصرف و اهميت تغذيه ای آن
نوع فایل : پاورپوینت( Power Point )قابل ویرایش تعداداسلاید :20 اسلاید بخشی ازاسلایدها: شیر یک ماده غذایی ارزشمند • تقريبا تمامي مواد لازم براي رشد و ادامه زندگي انسان را دارا است •از مهمترين منابع پروتئين حيواني • نقش بسيار مهمي را در تامين كلسيم، فسفر، پروتيين و ويتامين هاي A و D دارند. • نقش شیردر سلامت استخوان ها وبهبود ضعيت رشد • دركاهش خطر بيماري هاي مزمن نظير استئوپروز، فشار خون و انواع سرطان ها نقش دارد مصرف سرانه شير •توليد شير كشور از 6316 هزار تن در سال 1382به 9556 هزار تن در سال 1388 افزايش يافته است • با اين وجود ميزان مصرف سرانه مواد لبني در كشورمان (90 كيلوگرم) در مقايسه با مصرف سرانه جهاني(155 كيلوگرم) اختلاف قابل توجهي دارد. • بر اساس آخرين يافته هاي علمي در بررسي ارزش غذايي شير و فرآورده هاي آن، مصرف ساليانه 200 کیلوگرم از اين ماده ارزشمند را توصيه مي كنند …