پاورپوینت روش های تشخیص تقلبات شیر

پاورپوینت روش های تشخیص تقلبات شیر


                نوع فایل: power point قابل ویرایش 18  اسلاید قسمتی از اسلایدها:   تعریف شیر: محصول ترشح پستانی بدون آنکه چیزی به آن افزوده و یا از آن گرفته باشند و فاقد آغوز باشد. هر گونه دخل و تصرفی در شیر تقلب محسوب می شود.              1- تعیین وزن مخصوص شیر ا           لف- بوسیله ترمولاکتوز دانی متر             ب- پیکنومتر 2- تعیین نقطه انجماد             الف- کریوسکوپ اتوماتیک یا دستی             ب- اکومیلک E-co-milk   فهرست مطالب و اسلایدها: تقلبات مربوط به دخل و تصرف در ترکیبات شیر تشخیص و تعیین آب افزوده شده به شیر تشخیص آب نمک در شیر تشخیص گرفتن چربی یا خامه گیری از شیر کامل تشخیص شیر باز ساخته یا شیر خشک در شیر تشخیص آب پنیر افزو …

دیدگاهی بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *