پاورپوینت تكنولوژي های توليد فرآورده گوشتي (كالباسهاي حرارت ديده)

پاورپوینت تكنولوژي های توليد فرآورده گوشتي (كالباسهاي حرارت ديده)


                نوع فایل: power point قابل ویرایش 29 اسلاید   قسمتی از اسلایدها: تقريباً كليه كالباس و سوسيس هاي تهيه شده در كارخانه هاي فرآورده هاي گوشتي كشور ما از نوع حرارت ديده مي باشند. كالباس و سوسيس (sausage) از نظر تكنولوژي اختلاف شاياني ندارند ومهمترين اختلاف آنها قطر پوشش است كه در كالباس بيشتر بوده و نيز ميزان آب افزودني است كه در سوسيس معمولاً بيشتر است. تكنولوژي تهيه كالباس هاي حرارت ديده 1ـ روش كوتريزاسيون گوشت: گوشت و چربي هركدام به صورت جداگانه چرخ مي شود. گوشت چرخ شده به صورت خشك و خنك وارد كوتر شده و نيم دقيقه كاملاً خرد مي شود. پس از آن نمك طعام، نيترات يا نيتريت و املاح اسيدهاي خوراكي و حدود يك سوم خرده يخ رابه آن افزوده كوتريزاسيون ادامه مي يابد   فهرست مطالب و اسلایدها: كالباس هاي حرارت ديده مواد تشكيل دهنده و افزودني كالباس حرارت ديده تكنولوژي تهيه كالباس هاي حرارت ديده روش كوتريزاسيون گوشت و چربي به صورت جداگانه روش كوتريزاسيون گوشت و چربي به صورت توام كوتريزاسيون در خلاء ساير پروسه هاي تكنولوژيك …

دیدگاهی بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *