پاورپوینت روش هاي نگهداري مواد غذايي به وسيله سرما
نوع فایل: power point قابل ویرایش 36 اسلاید قسمتی از اسلایدها: ي از پديده هاي جالب در ارتباط با سرماي زير صفر. در اين پديده در اثر ايجاد سرماي ناگهاني در ميکروارگانيسم هايي که در مرحله تکثير لگاريتمي قرار گرفته اند ايجاد گشته و موجب از بين رفتن خاصيت تکثير براي هميشه و يا براي مدت معيني ميگردد. آنتروباکترياسه و پسودوموناس نسبت به اين پديده حساسيت فوق العاده اي نشان ميدهند ( برعکس ميکربهاي گرم مثبت مقاوم ترند) حالت فوق بيشتر در تونل هاي انجماد با باد سرد و در حين انجماد سريع لاشه هاي نيمه گرم انجام ميگيرد. انجماد از طريق تماس مستقيم با ماده مبرد: در اين روش ماده غذايي مستقيماً با ماده مبرد تماس حاصل نموده و ماده مبرد حرارت ماده غذايي را جذب و آن را منجمد مينمايد . اگر مواد مبردي که در اين روش استفاده ميشود ، کريوژنيک باشد اين نوع منجمد کنندهها به نام يخ زنهاي کربوژنيک معروفند . متداول ترين مواد کريوژنيک مورد استفاده ازت مايع و يخ خشک ميباشد. فهرست مطالب و اسلایدها: هدف روش هاي مختلف نگهداري مواد غذ …