پاورپوينت دانشگاه تهران- کاهش سمیت ریشه ای روی در گندم و تربچه با کاربرد سطوح میکرو مولار منیزیم و پتاسیم در محلول کشت (32 اسلايد)
• منابع بسیاری از آلودگی روی در خاک ها وجود دارند که اغلب با آلودگی های سرب، مس و کادمیوم همراه می باشد. • فعالیت های آتشفشانی و انتشار خاکستر، انتشار ضایعات معادن،کاربرد بیش از حد کودهای روی، آفت کش ها و علف کش ها و استفاده از لجن فاضلاب محتوی روی، کودهای دامی یا ضایعات صنعتی به عنوان کود، به طور معنی داری روی را در خاک ها افزایش می دهند. • با کاهش pH ، قابلیت دسترسی روی در خاک افزایش می یابد در حالی که در حضور لیگاندهای آلی و کاتیون هایی مثل کلسیم، قابلیت دسترسی روی کاهش می یابد . (chaney,1993) …