پاورپوینت دانشگاه تهران-مقایسه کیفیت تغذیه ای محصولات کشت شده به کمک کودهای آلی و معدنی (18 اسلاید)
در سالهای اخیر و با پيشرفت صنعت كشاورزي، كودها و سموم شيميايي به طور چشم گيري مورد استفاده قرار گرفته اند اما تحقيقات بعدي در مورد اثرات نامطلوب آنها در حفظ تعادل محيط زيست و اكوسيستم هاي طبيعي و ايجاد بيماري هاي مختلفي از قبيل سرطان در انسان، بسياري از دانشمندان محيط زيست را در مورد وضعيت آينده جهان نگران كرده است . كودها و سموم شيميايي اهميت زيادي در ازدياد محصول و تقويت حاصلخيزي خاك ها دارند اما سبب آلودگي محيط زيست نيز مي شوند كه پيامد هاي مضري در بر خواهد داشت. تأثيرات نامطلوب كود هاي شيميايي برسلامت ومحيط زيست منجر به توجه بيشتر و استفاده از روش هاي ديگر گرديده كه در آن نيازي به مصرف مواد شيميايي نبوده يا كم باشد. …