تحقيق در مورد تغذیه
15 صفحه word |فونت tahoma سايز 12| قابل اجرا در آفيس 2010 و نسخه هاي جديدتر|قابل ويرايش و آماده چاپ بخشي از تحقيق بدون شك تشخيص بيماري مهمترين و اصليترين مسووليت يك پزشك است اما آيا پزشك وقت و يا حتي دانش لازم را براي تعيين يك برنامه غذايي مناسب دارد؟ آيا در زمينه احتمال تداخل دارو و غذا اطلاعات لازم را در اختيار بيمار قرار ميدهد؟ به اعتقاد كارشناسان تغذيه ، اين وظيفه يك متخصص تغذيه است كه اطلاعات فوق را در اختيار بيمار قرار دهد. به عبارت ديگر هر پزشكي پس از تشخيص بيماري بايد بيمار را به متخصص تغذيه ارجاع دهد تا او با توجه به نوع بيماري و داروهاي تجويز شده ، رژيم غذايي لازم را تعيين كند. خانم رحماني با اشاره به همين مساله ميگويد: «يك پزشك آشنايي كاملي با غذا و نيازهاي تغذيهاي ندارد چون در طي تحصيل فقط 2 واحد در اين زمينه ميگذراند. براي همين گاهي اوقات داروهايي كه تجويز ميشود تداخل غذا و دارو ايجاد ميكند براي مثال مصرف داروي ضدبارداري، روي اسيدفوليك كه يكي از ويتامينهاي گروه B است، تاثير ميگذارد و اگر به اين مساله توجه نشود و …