تحقيق در مورد تاريخچه نوغانداري
18 صفحه word |فونت tahoma سايز 12| قابل اجرا در آفيس 2010 و نسخه هاي جديدتر|قابل ويرايش و آماده چاپ بخشي از تحقيق 2- لارو Larvao ( كرم ) : كرم ابريشم پس از خروج از تخم به نوزادي كرمي شكل تبديل مي شود كه در اصلاح نوغانداري بنام دوران مورچگي خوانده ميشود طول آن در حدود 3 ميلي متر بوده و از موي سياه پوشيده شده است و 25 تا 30 روز پس از خروج از تخم تشكيل پيله ميدهد مدت زماني بين خروج كرم نوزاد از تخم تا تشكيل پيله را مرحله كرمي( لاوري ) مي گويند كه طي آن كار پرورش كرم انجام مي گيرد . ميزان رشد كرم ابريشم نسبت به شرايط و پديده هاي جوي متغير است بطور كلي درجه حرارت زياد كرم ابريشم رشد سريع دارد . اما در حرارت پائين ميزان رشد كم ميگردد با وجود اين دماي خيلي زياد باعث توليد پيله هاي ريزو همچنين موجب ميشود كه كرم ابريشم بآساني به بيماري مبتلا گردد از طرف ديگر اگر حرارت خيلي پائين باشد زحمت پرورش آن زياد مي گردد و كرم ابريشم را در معرض بيماري قرار مي دهد . درجه حرارت و رطوبت مطلوب براي مرحله جواني 27-26 درجه سانتي گرا و 90-85 در صد رطوبت و براي مرحله بلوغ كرمها 25 – 22 درجه سانتي گرا …