مقاله درمورد آئين كار سردخانه مواد غذايي

مقاله درمورد آئين كار سردخانه مواد غذايي


این فایل به همراه متن اصلی و دارای 35 صفحه می باشد  با فرمت word ( آماده به چاپ و کاملا ویرایش شده  ) در اختیار شما قرار می‌گیرد.   بخشی از متن اصلی :  سردخانه ثابت ـ سردخانه ثابت مجموعه ‏ايست از ساختمان و تاسيسات مناسب كه بتواند مصنوعأ شرايط خاصي نگهداري كالاي مورد نظر ( مواد خوراكي و فاسد شدني ) رااز نظر رطوبت نسبي و درجه حرارت و در صورت لزوم‏شرايط اختصاصي مربوط تامين نمايد و درجه حرارت و در صورت لزوم شرايط اختصاصي مربوط تامين نمايد .  سردخانه توليدي ـ در نقاط توليد مواد غذايي و محصولات كشاورزي براي جنس يا اجناس بخصوصي طرح وساخته ميشود . سردخانه ذخيره‏اي – نزديك به محلهاي مصرف وياتوليد ساخته ميشود تنوع كالا درآن معمولا ” زياد نيست كالاي مورد نظر را ميتوان در آن نزديك به حداكثر زمان نگهداري توصيه شده در استانداردهاي مربوط ذخيره نمود دفعات ورود وخروج ساليانه كالا درسردخانه كم ميباشد .  سردخانه توزيعي – در مراكز مصرف ويا نزديك به آن قرار دارد . دفعات ورود وخروج وتنوع كالا در آن زياد است .  سردخانه ترانزيتي – در نقاط …

دیدگاهی بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *