دانلود مقاله زعفران ( تولید و صادرات ) 21 ص

دانلود مقاله زعفران ( تولید و صادرات ) 21 ص


لینک دانلود و خرید پایین توضیحات دسته بندی : وورد نوع فایل :  word (..DOC) ( قابل ويرايش و آماده پرينت ) تعداد صفحه : 21 صفحه  قسمتی از متن word (..DOC) :    ‏0 ‏زعفران ( توليد و صادرات ) ‏رشته كارشناسي توليد و بهره برداري گياهان دارويي و معطر ‏1 ‏مقدمه‏:‏ ‏زراعت زعفران از ويژگيهاي خاص برخوردار است . نياز اندك آن به آب، امكان بهره برداري محصول به مدت‏ ‏7‏ سال ،سهولت در امر نگهداري محصول زعفران ، حمل و نقل آن و نيز عدم نياز مراحل كاشت ، داشت و برداشت محصول به ماشين آلات زراعي سنگين و اشتغالزايي و بازده اقتصادي بالا از پتانسيل هاي زراعت زعفران محسوب مي شود . افزايش مصارف صنعتي دارويي و غذايي زعفران مي تواند در امر افزايش سطح زير كشت اين محصول كه به طلاي سرخ ايران معروف مي باشد بيانجامد . افزايش قيمت زعفران توجيه اقتصادي اين محصول را بدنبال دارد. ‏ ‏ ‏ ‏ ( عظيمي . علي اكبر.1383 . مقاله زعفران) ‏زعفران از جنبه هاي مختلف غذايي ،دارويي ، زينتي و صنعتي اهميت دارد . اين محصول يك ماده غذايي مقوي …

دیدگاهی بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *