پاورپوینت درباره خواص عسل
لینک دانلود و خرید پایین توضیحات دسته بندی : پاورپوینت نوع فایل : .ppt ( قابل ويرايش و آماده پرينت ) تعداد اسلاید : 31 اسلاید قسمتی از متن .ppt : خواص عسل – دیاستاز (آمیلاز) : این آنزیم زنجیره های نشاسته را به دکسترین و مالتوز تبدیل می نماید. دیاستاز از زنبوران عسل و گرده منشأ می گیرد و در هنگام عمل آوری شهد توسط زنبوران به شهد اضافه میشود. میزان دیاستاز عسل بر حسب منشأ گل تفاوت دارد. نگهداری طولانی عسل و حرارت بالا منجر به بی اثر شدن این آنزیم میشود. محققین معتقدند که حرارت 85 درجه به مدت 5 دقیقه دیاستاز را در عسل غیر فعال ساخته و همچنین PH خارج از 6/5 تا 3/5 نیز فعالیت این آنزیم را کاهش میدهد. فهرست مطالب و اسلایدها: آنزیم ها انورتاز دیاستاز (آمیلاز کاتالاز اسیدهای آمینه زخم معده و روده مواد شیمیایی با منشأ گیاهی[1] -خاصیت ضد قارچی کاندیدیوز زخم ها و جوش های پوستی …