دانلود تحقیق روش آزمون آب ميوه ها

دانلود تحقیق روش آزمون آب ميوه ها


  تعداد صفحات : 142صفحه فرمت ورد و قابل ویرایش  روش هاي آزمون آب ميوه ها هدف هدف از تدوين اين استاندارد، تعيين روش هاي آزمون آب ميوه ها مي باشد. دامنه كاربرد دارد. اين استاندارد در مورد انواع آبميوه، آبميوه تغليظ شده، نكتار ميوه، پوره ميوه، نوشيدني ميوه اي و شربت كاربرد دارد. مواد و / يا واكنشگرها كليه مواد شيميايي مورد استفاده از نوع درجه آزمايشگاهي باشند. آب مصرفي براي كليه آزمون ها بايد آب مقطر درجه 2 مطابق استاندارد ملي ايران شماره 1728 ” ويژگي هاي و روش هاي آزمون آب براي مصارف آزمايشگاهي” باشد. آماده سازي آزمايه نمونه را بلافاصله پس از دريافت به ظرف مخصوص شيشه اي مجهز به درپوش منتقل و در جاي خنك نگه داري كنيد. براي جلوگيري از تاثير عمل تخمير، آزمون هاي الكل اتيليك، اسيديته كل، اسيدهاي فرار، باقيمانده خشك و قند را بلافاصله انجام دهيد. براي تعيين قندهاي قبل و بعد از هيدروليز مي توان مقداري از نمونه را وزن كرده با افزودن استات سرب براي مدت چند روز بدون تخمير نگه داري نمود. يادآوري- استات سرب ماده اي سمي است و نمونه هايي كه به آن استات سرب اضافه شده بايد علامت گذاري ش …

دیدگاهی بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *