تحقیق درباره جوجه کشی
↓↓ لینک دانلود و خرید پایین توضیحات ↓↓ فرمت فایل: word (قابل ویرایش و آماده پرینت) تعداد صفحات:10 قسمتی از متن فایل دانلودی : آغاز كار جوجه كشي: شستشوي سالن و آماده كردن محيط: قبل از هر چيز مي بايستي محيطي كه مي خواستيم كار جوجه كشي را انجام بدهيم عاري از ميكروب و گرد و خاك باشد به همين جهت پس از برداشتن وسايل اضافي از محيط شست و شو با فشار آب انجام گرفت و پس از آن تمامي دستگاهها در محل هاي مورد نظر كار گذاشته شدند تا درمرحله بعد نوبت به گاز دادن محيط برسد كه روش كار به اين صورت بود كه تركيب فرمالين و پرمنگنات آماده بر خلاف پرمنگنات و فرماليني كه توسط خود افراد حل مي شود به اين صورت بود كه برعكس آن روش انجام شود و طبق دستور شركت سازنده پودر آماده بر روي محلول ضد عفوني ريخته شد و محيط تا 24 دود داده شد (قبل از دود دادن تمام درزهاي موجود در محيط گرفته شده بود و درهاي تمام دستگاهها به همراه دستگاه شاهد باز مانده بودند تا دود حاصل …