مقاله مروری در مورد تلاشهای اخیر در آنالیز پیشرفته اسیدهای چرب زیست فعال

مقاله مروری در مورد تلاشهای اخیر در آنالیز پیشرفته اسیدهای چرب زیست فعال


مصرف روزانه چربیها تا حد زیادی در ایجاد بیماریهای مزمن مانند,چاقی,دیابت,سرطان,ورم مفصل, آسم و بیماریهای قلبی تاثیرگذار می باشد.همچنین تناقض هایی هنوز در نقش چربیهایی که روزانه مصرف می شود، در سلامتی انسان وجود دارد. بیان شده که چربیهای بخصوصی نقش مثبتی در تعدیل اسیدهای چرب غیر نرمال (تغییر یافته) و متابولیسم ساخت و ساز محصولات اکسیداسیون اسیدهای چرب که هر دو در ارتباط با بیماریهای مزمن هستند، وجود دارند. در میان چربیهای مختلف برخی اسیدهای چرب می توانند به عنوان اجزای عامل دار مانند آلفا اینولنیک اسید (ALA) ,آراشیدونیک اسید (AA) اکوساپنتانوئیک اسید (EPA) دوکوساهگزانوئید اسید (DHA) گاما لینولنیک اسید (GLA) استئاریدونیک اسید (SDA) واسید لینولنیک مزدوج (GLA) . نسبت به بقیه استفاده می شوند مقاله کنونی بر روی پیشرفتهای اخیر در زمینه آنالیز چربیها تمرکز دارد که شامل روشهای آماده سازی نمونه مانند استخراج، جز به جز کردن، و مشتق سازی مانند پیشرفتهای جدید در روشهای کروماتوگرافی مانند GC (کروماتوگرافی گازی)  و HPLC  (کروماتوگرافی فاز مایع) می باشد. توجه ویژه در این مورد …

دیدگاهی بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *