پاورپوینت-ppt- اصول ،فنون و تکنولوژی کنسرو کردن مواد غذایی در 46 اسلاید-powerpoint

پاورپوینت-ppt- اصول ،فنون و تکنولوژی کنسرو کردن مواد غذایی در 46 اسلاید-powerpoint


كلمه كنسرو سازي از لغت يوناني conservar   به معني حفظ كردن گرفته شده است . تعريف كنسرو كردن : عبارتست از ايجاد شرايط كه بتوان تحت آن شرايط محصول مورد نظر را براي مدتهاي طولاني حفظ نمود . . اصل كنسروكردن مواد غذايي: .    براساس از بين بردن مقاوم ترين ميكروب بيم ـ اريزا نسبت به حرارت مي باشد كه باكتري كلستريديوم بوتولينوم ميباشد   و يك باكتري غيربيماريزا ديگر كه مقاومت ز يادي در مقابل حرارت دارد . سال 1790 درفرانسه توسط نيكلاي اپرت   نظر اپرت اگر مواد غذايي در يك ظرف سر بسته دما داده شود و پس از آ ن از نفوذ هوا به داخل بسته جلوگيري   شود مي توان آنها را براي مدت طولاني نگهداري كرد .   تجربه اول   در سال 1804اولين كنسرو ظروف شيشه اي در آب جوش توليد و بر روي ملوانان يك كشتي آزمايش شد .   در سال1809م و سسه صنايع ملي فرانسه پس از8ماه بررسي كارهاي اپرت آنرا تاييد كرد .   روش اپرت بنام  Appertizetion خوانده شد و پنجاه سال مورد استفاده واقع شد.   …

دیدگاهی بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *