کار آموزی کارخانه رب گوجه فرنگی

کار آموزی کارخانه رب گوجه فرنگی


            پيدايش گوجه فرنگي اولين نشانه پيدايش گوجه فرنگي در قاره امريكا و احتمالا در كشورهاي مكزيك و پرو بوده و بصورت خودرو و وحشي مي‌روئيده است. بتدريج توسط اهالي اين كشورها پرورش و تكثير يافته است. اهالي امريكا اين گياه را بنام كي توميت KITOMATE و يا ZITOTOMATO مي‌ناميده‌اند. در اوايل قرن 16 اين گياه از امريكا به اروپا برده شد و اهالي كشور ايتاليا به ارزش غذايي آن پي بردند و آن را GOLDENAPPLE ناميدند و بعد در فرانسه بنام LOVE APPLE معروف شد. در قرن 18 مصرف گوجه فرنگي در انگلستان بعنوان طعم دهنده و چاشني در سوپ بوده است. در سال 1847 در شهر ايستون پنسيلوانيا توسط هريسون گوجه فرنگي بصورت درسته و قطعه قطعه شده در قوطي فلزي بصورت كنسرو تهيه گرددي و باعث شد كه كشت گوجه فرنگي رواج بيشتري پيدا نموده و در رديف يكي از بهترين محصولات كشاورزي بشمار آيد و امروزه هم در امريكا گوجه فرنگي از نظر ارزش اقتصادي در بين سبزيجات همرديف سيب زميني قرار دارد. گوجه فرنگي اكنون بصورتي تازه به مقدار زياد در ليست سبزيجات و هم بصورت كنسرو و در تهيه رب، كچاب و …

دیدگاهی بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *