پاورپوینت تحلیل و بررسی فضای اشپزخانه

پاورپوینت تحلیل و بررسی فضای اشپزخانه


 23 اسلاید پاورپوینت         اشپزخانه از مهم ترین فضا های منزل میباشد و جزو عرصه ی عمومی قرار می گیرد و طراحی ان نیز دارای ضوابط و اصول خاصی می باشد… از نکان مهم در طراحی اشپزخانه مثلث کار و ارتباط ان که همان سینک و گاز و یخچال هست می باشد که محیط ان باید کمتر از 6متر یاشد همچنین نباید توسط عملکرد های جانبی قطع گردد. نکات مهم در طراحی اشپزخانه: مشخص کردن محل پنجره در فضاقرار دادن سینت رو به روی پنجرهحدالامکان یخچال و فریزر در سمت راست سینک قرار گیرندقرارگیری اجاق در سمت چپ سینکنصب حداقل سه متر قفسه در بالا و پایینفضاهای دیگر با توجه به قرابتی که به هر یک از اعضای مثلث کار دارند نزدیک ان قرار گیرند فهرست مطالب: تعریفمحل قرارگیریمثلث کارانواع اشپزخانه(آرایش نیم دایره-ارایش شکسته-خطی-موازی-جزیره ای)ابعاد(ابعاد کابینت،ابعاد وسایل،غذاخوری)نورپردازینکات طراحی اشپزخانهتصویر از صفحات پاورپوینت ارایه شده از سایت معمارترین http://memartarin.sellfile.ir   …

دیدگاهی بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *