دانلود پروژه نگهداری و فرآوری مواد غذایی- فناوری های بازیافت ضایعات کارخانه های تولید پنیر
موضوع: فناوری های بازیافت ضایعات کارخانه های تولید پنیر نوع فایل های ضمیمه: word (قابل ویرایش) تعداد صفحه: 49 کد محصول: 1000-1-9 توضیحات: این مطلب حاوی موضوعاتی چون جمع آوري، نگه داري و فرآوري اوليه آب پنير، آنزيم منعقد كننده، توليد پودر آب پنير، تبخير كننده ها، انواع خشکن ها، اسمز معكوس، روش توليد كنسانتره پروتئين آب پنير، تاريخچه و اهميت روش هاي پالايش غشايي، عوامل موثر در طراحي و فرايند، برخی خصوصیات پروتئين آب پنیر و … می باشد. قابل استفاده برای دروس: اصول وروشهای نگهداری مواد غذایی، اصول طراحی کارخانجات موادغذایی، صنایع لبنیات، اصول مهندسی صنایع غذایی 1 و2، عملیات صنایع غذایی …