تحقیق – شیر شتر و محصولات تولیدی از آن
لینک دانلود ” MIMI file ” پایین همین صفحه تعداد صفحات : “64” فرمت فایل : “word ” فهرست مطالب : 1- چکیده مطالب 2- مقدمه 3- شیر و اهمیت آن 4- تولید شیر 5- شیر شتر 6- ترکیبات کلی شیر 7- اجزای سازنده اصلی شیر – پروتئین – چربی – لاکتوز – ویتامین ها و نمک های معدنی 8- انعقاد حرارتی شیر شتر – بحث و نتیجه گیری 9- ویژگی های پروتئین های آب پنیر شیر شتر و آنخور – خلاصه – ابزار و روش ها – آماده سازی Pro های آب پنیر – کروماتوگرافی سریع مایع پروتئین -الکتروفوز – نتیجه و بحث 10- تأثیر عملیات حرارتی به پروتئینهای آب پنیر از شیر شتر – ابزار و روشها – توزیع نیتروژنی – بحث و نتایج 11- پنیر – تهیه پنیر از شیر شتر – تهیه و استفاده از محیط کشت لاکتیک – افزودن کپک های عمل …