تحقیق – شیر شتر و محصولات تولیدی از آن

تحقیق – شیر شتر و محصولات تولیدی از آن


لینک دانلود   ”  MIMI file ”   پایین همین صفحه   تعداد صفحات :  “64” فرمت فایل : “word ” فهرست مطالب : 1- چکیده مطالب    2- مقدمه   3- شیر و اهمیت آن   4-  تولید شیر   5- شیر شتر    6- ترکیبات کلی شیر    7-  اجزای سازنده اصلی شیر   – پروتئین   – چربی   – لاکتوز    – ویتامین ها  و نمک های معدنی   8- انعقاد  حرارتی شیر شتر   – بحث و نتیجه گیری   9- ویژگی های پروتئین های آب پنیر شیر شتر و آنخور   –  خلاصه   – ابزار و روش ها   – آماده سازی Pro های آب پنیر   – کروماتوگرافی سریع مایع پروتئین   -الکتروفوز   – نتیجه و بحث   10- تأثیر عملیات حرارتی به پروتئینهای آب پنیر از شیر شتر   – ابزار و روشها   – توزیع نیتروژنی   – بحث و نتایج   11- پنیر   – تهیه پنیر از شیر شتر   – تهیه و استفاده از محیط کشت لاکتیک   – افزودن کپک های عمل …

دیدگاهی بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *