بیوفیلم های باکتریایی در صنایع غذایی

بیوفیلم های باکتریایی در صنایع غذایی


پاورپویینت کامل فرمت pptx   مقدمه : میکروارگانیسم یک فرم میکروسکوپی زنده است که در ماده غیر استریل یافت می شود. میکروارگانیسمها از مواد غذایی استفاده میکنند‚محصولات ضایع تولید میکنند ‚ تولید مثل کرده باعث ضایع شدن محصولات میشوند. میکروارگانیسمهاي معمول در غذا باکتریهاوقارچها میباشند.قارچها(کپکها و مخمرها)معمولا کمتر از باکتریها هستند.   فهرست :   n مقدمه nتعریف بیوفیلم و انواع آن nبیوفیلم های باکتریایی nاثرات منفی و مثبت بیو فیلم های باکتریایی nمکان های تشکیل بیوفیلم های باکتریایی nشرایط تشکیل بیوفیلم باکتریایی nمراحل کلی تشکیل بیوفیلم باکتریایی nتشکیل بیوفیلم باکتریایی در شیر nعوامل موثردر تولید بیوفیلم ها nراههای از میان بردن بیوفیلم ها در پروسه مواد غذایی nنتیجه گیری   کلمات کلیدی : بیوفیلم , باکتری , صنایع غذایی  تعداد اسلاید 22 …

دیدگاهی بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *