نیتروزآمین ها در مواد غذایی15اسلاید

نیتروزآمین ها در مواد غذایی15اسلاید


پاورپویینت کامل فرمت : pptx  مقدمه : نیترات سدیم جهت عمل آوری گوشت ها به منظور تثبیت رنگ قرمز آن ها و جلوگیری از فعالیت میکروارگانیسم های عامل فساد و مسمومیت و همچنین بهبود طعم، مورد استفاده قرار می گیرد. نيترات بيشتر درمحصولاتي كه زمان عمل آوري طولاني تري دارند يا دوره رسيدگي را پشت سر مي گذارند استفاده مي شود،چون اين ماده به مرور زمان به نيتريت احيا مي شود. نیتریت به عنوان یک نگه دارنده بر علیه کلستریدیوم و دیگر باکتری های مولد فساد نیز به کار می رود. افزودن نیتریت به فرآورده های گوشتی نه تنها اثرات ضد میکروبی دارد بلکه باعث تثبیت رنگ فرآورده، ممانعت ازاکسیداسیون لیپیدها، ایجاد طعم مطبوع و بهبود بافت فرآورده می شود. نيتريت يك آنتي اكسيدان بسيار خوب است و از اكسيده شدن چربي هاي فرآورده هاي گوشتي در طول نگه داري آنها جلوگیری می کند.   در این سمینار به بررسی حضور نیتروزآمین در مواد غذایی، معرفی آن و خطرات احتمالی وجود آن در فرآورده های غذایی به طور کامل پرداخته می شود.   کلمات کلیدی : نیتروزآمین , نیتریت , فرآورده گوشتی …

دیدگاهی بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *