بسته بندی های فعال در صنعت گوشت

بسته بندی های فعال در صنعت گوشت


19 اسلاید   پاورپوینت کامل – فرمت : ppt — بسته ‏بندی فعال یکی از مفاهیم جدید در بسته‏ بندی مواد غذایی می باشد که در پاسخ به تغییرات مداوم در درخواست ‏های مصرف کنندگان در حال حاضر وگرایشات بازار توسعه یافته است . اصلی ترین تکنیک های مورد استفاده در بسته‏ بندی فعال شامل استفاده از تکنولوژی‏ هایی می باشد که اکسیژن، اتیلن، رطوبت، دی اکسید کربن و بو و طعم را جذب کرده و باعث رها شدن موادی چون دی اکسید کربن ، مواد ضد میکروبی، آنتی اکسیدان ها و طعم می شود . — در این تحقیق سعی شده است تا به جنبه ‏های تکنولوژیکی مورد استفاده در بسته‏بندی‏ های فعال مثل جاذب‏ های اکسیژن، جاذب‏ ها و آزاد کننده‏ های دی اکسید کربن، جاذب‏ های اتیلن، جاذب‏ های رطوب، جاذب‏ ها و رها کننده‏ های بو و طعم در صنعت گوشت پرداخته شود .     کلمات کلیدی : بسته بندی فعال , گوشت , جاذب ها , صنایع غذایی …

دیدگاهی بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *