استفاده از ازن در آب آشامیدنی

استفاده از ازن در آب آشامیدنی


سمینار کامل (پاورپوینت) فرمت pptx تعداد اسلاید 38   مقدمه : يكي از اساسي ترين اهداف تصفيه آب ، گندزدايي يا ضد عفوني نمودن آب جهت شرب مي باشد.  شايع‌ترين خطرات بهداشتي آب‌هاي آشاميدني انتقال بيماري‌هاي باكتريايي، ويروسي، تك ياخته‌اي و انگلي مي‌باشد كه در ايجاد بيماري‌ها نقش دارند. علائم عفونتهاي ويروسي معمولاً شامل اختلالات دستگاه عصبي هستند. برخي بيماري‌هاي منتقله توسط آب با منشأ ويروسي عبارتند از: فلج اطفال، هپاتيت A، نوروالك و رتروويروس‌ها به منظور از بين بردن يا غيرفعال كردن ميكروارگانيسم‌هاي موجود در آب از فرآيند گندزدايي استفاده مي‌شود كه ممكن است به صورت‌هاي: حرارتي، پرتوافكني و شيميايي انجام گيرد. معمول‌ترين نوع گندزدايي به روش شيميايي است. در گندزدايي همة عوامل بيماري‌زا از بين نمي‌روند.  در این سمینار موارد زیر بررسی می شود : مهمترين روش هاي سالم سازي ميكروبي آب مكانيسم از بين رفتن ميكروارگانيسم‌ها در عمل گندزدايي مزاياي كلر معايب كلر تاريخچه استفاده از ازن خواص فيزيكي و شيمي …

دیدگاهی بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *