فراوری پسماند های صنعت قند (تفاله ی چغندر و ملاس)
سمینار کامل (پاورپوینت) فرمت pptx تعداد اسلاید 22 مقدمه : چغندر قند مهم ترین محصول برای تولید قند است. تفاله چغندر قند ( Beta vulgari ) یا SBP0 یک محصول جانبی از صنعت قند است که به وفور یافت می شود.این ماده عمدتا برای فرمولاسیون خوراک دام استفاده می شود که چندین استفاده ی صنعتی نیز پیدا کرده است.برای خشک کردن SBP مقدار انرژی زیادی مصرف می شود که مشکل سوختن ایجاد میکند اما با این حال SBP بر پایه ی وزن خشک دارای محتوای پروتئین بالایی است. یک محصول جانبی دیگر در صنعت قند , ملاس چغندر قند است که همیشه تولید می شود و معمولا با قیمت های پایین در دسترس است. تحقیقات اولیه بازیافت ملاس را برای خوراک حیوانات اهلی , تولید الکل و محیط های تخمیری پیچیده نشان داده است. ملاس چغندر قند حاوی مقدار زیادی آنتی اکسیدان است. به این معنی که می تواند به عنوان ماده ی خام برای تولید آنتی اکسیدان ها به کار برود. هدف این سمینار نگاهی به بازیابی این دو محصول جانبی است. کلمات کلیدی : صنعت قند , پسماند , تقاله , چغندر قند , فراوری , ملاس , پکتین , صنایع غذایی   …