کنجاک گلوکومانان (konjac glucomannan)

کنجاک گلوکومانان (konjac glucomannan)


سمینار کامل (پاورپوینت) فرمت pptx تعداد اسلاید 23   مقدمه : کنجاک گلوکومانان یک پلی ساکارید بی رنگ و بی مزه است که از غده گیاه آمورفوفالوس کنجاک ( konjac Amorphophallu ) به دست می آید و به عنوان یک ماده GRAS شناخته شده است. کنجاک گلوکومانان عملکردی دو گانه دارد از یک سو به دلیل غیر قابل هضم بودن یک فیبر غذایی محسوب می شود و در کنترل دیابت و کاهش کلسترول نقش دارد و از سوی دیگر باعث تشکیل ژل در محصولات مختلف می شود .   کلمات کلیدی : کنجاک گلوکومانان , پلی ساکارید , ژل , نشاسته , گیاه , آرد , صنایع غذایی , konjac glucomannan       …

دیدگاهی بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *