تحقیق کرامت نان در اسلام از تولید تا مصرف
دانـلـود تـحقیـق بـا عـنـوان، کرامت نان در اسلام از تولید تا مصرف، بخشی از متـنِ ایـن تـحقیـق : مقدمهنان محصولي استراتژيك در زندگي بشر است و دستيابي به كيفيت مطلوب در آن تابع متغيّرهاي به هم پيوستهاي است كه بايد در يك چرخه و بهصورت يك سيستم، طراحي و مدلسازي شوند و هرگونه تغيير در مدل يا تغيير در جزئي از اجزاي مدل، تاثير مستقيم بر كيفيت نهايي نان خواهد داشت. بحران در چرخه توليد تا مصرف نان با «امنيت غذايي» ارتباط مستقيم دارد. نان در تعاملات جهاني نقش مبنايي دارد و موقعيت استراتژيك آن در صدر محورهاي حسّاس و مورد توجه برنامهريزان جهاني است.مشكل و مسألهاي كه انگيزه و سرچشمة اين تحقيق ميباشد، انبوه ضايعات نان و تأثير آن در امنيت غذايي است.اين مسأله از سه موضوع عمده تشكيل شده است: نان + ضايعات + امنيتغذايي كه هر يك بايد مستقلّاً تبيين و تفسير شود تا ضرورت تحقيق آشكار گردد.عنصر اوّل: «نان» (اهميّت و جايگاه نان در سبد غذايي خانوار): «نان به عنوان ماده غذايي غالب، سهم عمدهاي در الگوي مصرف خانوارها دا …