جاذب های اتیلن (اتمسفر اصلاح شده) در بسته بندی مواد غذایی

جاذب های اتیلن (اتمسفر اصلاح شده) در بسته بندی مواد غذایی


سمینار کامل فرمت pptx تعداد اسلاید 25     مقدمه : بسته بندي فعال يکي از مفاهيم جديد در بسته بندي مواد غذايي مي باشد که در پاسخ به تغييرات مداوم در درخواست هاي مصرف کنندگان در حال حاضر وگرايشات بازار توسعه يافته است. تکنولوژي هاي جديد در بسته بندي مواد غذايي در پاسخ به نيازهاي مشتريان يا در راستاي توليد صنعتي محصولات غذايي محافظت شده با روشهاي ملايم تر، تازه، لذيذ و راحت با عمر انباري زياد و کيفيت کنترل شده توسعه مي يابند. علاوه براين تغييرات در نحوه توزيع (مثل جهاني سازي بازار در نتيجه توزيع غذا در مسافتهاي طولاني) يا روش زندگي مصرف کنندگان (بدليل صرف زمان کمتر براي خريد غذاي تازه از بازار و پخت وپز) مهمترين چالشها در زمينه صنعت بسته بندي مي باشد. اتیلن یک هورمون گیاهی است که میزان تنفس را شتاب بخشیده و منجر به رسیدن و پیری و همچنین نرم شدن بسیاری از انواع میوه‏ها و سبزیجات وگلها می شود. تعداد زیادی از جاذب‏های اتیلن (مثل اکسید آلومنیوم و پرمنگنات پتاسیم،کربن فعال همراه با کاتالیست فلزی، زئولیت) وجود دارند . برخی از این ها درون بالشتک ها و برخی در داخل فیلم &rlm …

دیدگاهی بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *