مروری برترکیبات طبیعی ضدخوردگی صنایع غذایی

مروری برترکیبات طبیعی ضدخوردگی صنایع غذایی


سمینار کامل (پاورپوینت) فرمت pptx تعداد اسلاید 45   در این سمینار به معرفی و بررسی انواع خوردگی در صنایع غذایی پرداخته و به معرفی جدیدترین ترکیبات ضد خورده طبیعی به عنوان جایگزین ترکیبات شیمیایی در صنایع غذایی می پردازد.   مقدمه : خوردگی را تخریب یا فاسد شدن یک ماده در اثر واکنش با محیطی که در آن قرار دارد تعریف می کنند.برخی اعتقاد دارند که این تعریف باید محدود به فلزات باشد ولی غالبا بایستی هم فلزات و هم غیر فلزات نظیر سرامیک ها ، پلاستیک ها ، لاستیک و مواد غیر فلزی دیگر را نیز در نظر گرفت. از مشکلات اصلي بازدارنده هاي آلي ميتوان به گران بودن ، سمي بودن و عدم سازگاري با محیط زیست اشاره کرد.  استفاده از بازدارنده هاي سبز با توجه به وفور منابع طبیعي مربوطه مقرون به صرفه است و در عین حال این ترکیبات غیرسمي و سازگار با محیط زیست مي باشند .  گیاهان منبع عظیمي از ترکیبات طبیعي هستند و با استخراج این ترکیبات مي توان ازآنها به عنوان بازدارنده هاي طبیعي استفاده کرد .   کلمات کلیدی : خوردگی , ضد خوردگی , طبیعی , صنایع غذایی , گیاهی , …

دیدگاهی بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *