دانلود پروژه فیزیولوژی پس از برداشت گلهای شاخه بریده
مقدمه یکی از اهداف کشورهای در حال توسعه، دستیابی به رشد اقتصادی پایدار میباشد. گل و گیاهان زینتی از جمله محصولاتی است که در بسیاری از نقاط ایران قابل تولید بوده، از قابلیت ارزآوری بالایی برخودار است و میتواند به عنوان یکی از کالاهای عمده غیر نفتی در ترکیب صادرات کشور قرار گیرد. ولی ضایعات گل همانند اغلب محصولات کشاورزی که به صورت تازه عرضه می شوند، بسیار زیاد است. طبق آمار ارائه شده توسط وزارت جهاد کشاورزی، بیش از 30% از محصولات تولید شده در بخش کشاورزی و بویژه زیر بخش باغبانی به ارزش 5 میلیارد دلار در سال به دلیل عدم فرآوری یا فرآوری نادرست از بین میرود و ضریب فرآوری محصولات در کشور 35-40% است، در حالی که این ضریب در کشورهای صنعتی 80% عنوان گردیده و طبق برنامهریزیهای دولت تا پایان برنامه چهارم توسعه کشور باید مقدار ضایعات محصولات کشاوزری به 50% مقدار فعلی آن کاهش یابد و میزان فرآوری محصولات 2 برابر گردد. مقدمه. 1 اهمیت فیزیولوژی پس از برداشت.. 3 گستردگی تلفات پس از برداشت.. 4 فن آوری پس از برداشت.. 5 شرایط رشد و دوام گل. 7 ساختار و ترکیب.. …