تحقیق در مورد میزان اثر فاکتورهای اقتصادی تغذیه در لبنیات سازی 25 ص

تحقیق در مورد میزان اثر فاکتورهای اقتصادی تغذیه در لبنیات سازی 25 ص

لینک دانلود و خرید پایین توضیحات دسته بندی : وورد نوع فایل :  .doc ( قابل ويرايش و آماده پرينت ) تعداد صفحه : 25صفحه  قسمتی از متن .doc :    ‏میزان اثر فاکتورهای اقتصادی تغذیه در لبنیات سازی Normand r.st Pierre ‏بخش علوم جانوری ، ساختمان علوم جانوری 221-A‏ ، دانشگاه ایالت اوهایو، کلمبوس 43210- OH‏ Email:st-pierre.8@osu.edu ‏ گرفتن پیام خانگی ‏تکرار های مداوم و زیاد می تواند مواد زائد را کاهش دهد و مصرف نیتروژن را در لبنیات سازی گسترش دهد.مشارکت تغذیه و مدیریت در کاهش مواد زائد نیتروژن دار در حین نگهداری همه فرآورده های ملی شیر می تواند روی یک یا چند تا از 5 راه زیر متمرکز شود: ·‏ بواسطه یک تعریف بهتر و هدف گیری تخصیص بهینه ورودی ها(به معنی عملکرد بهینه) ·‏ بواسطه افزایش قابلیت تولید حیوانی ( کاهش 8% مواد زائد نیتروژن N‏ از یک افزایش 25 درصدی تولید شیر گاو) ·‏ بواسطه توسعه علم زیست شناسی ( کاهش 8% در مواد زائد N‏ نیتروژن) ·‏ بواسطه تغذیه بیشتر گله ها با آغل های بزرگتر و بیشما …

دیدگاهی بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *